ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 99 50 383
Δευ - Παρ 10:00 - 20:00
Σαβ : 10:00 - 15:00
ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2109950383
ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 75€
Θα τα λάβετε σε 1 - 2 μέρες στη πόρτα σας!

Prizrak TEC-810BT Έξυπνο σύστημα ασφαλείας τεχνολογίας CAN BUS

 • Διαθεσιμότητα
  Εξαντλήθηκε
 • Κωδικός Προϊόντος
  TEC-810BT
 • Κατασκευαστής
  Prizrak

389,00€
Από 32.42€ με 12 άτοκες δόσεις.

 • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Prizrak-810/BT είναι η νεότερη έκδοση του Prizrak 810. Είναι κατασκευασμένο σε μια νέα «κορυφαία» πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.

 • Η λειτουργικότητα του έχει ενισχυθεί με τη χρήση ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth.
 • Αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση ασύρματων περιφερειακών (π.χ. μια μονάδα στο χώρο του κινητήτα, smartphone ως tag κ.λπ.) καθώς και την εγκατάσταση ασύρματου συστήματος κατά την εγκατάσταση. Επίσης, κατέστησε δυνατό τον εξοπλισμό του συναγερμού με tags. Αυτό μπορεί να είναι ένα Slim-tag ή ένα Key-ID key tag.
 • Ο συναγερμός έχει αυξήσει τον αριθμό των εισόδων και εξόδων της κεντρικής μονάδας. Αυτό επιτρέπει στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα να συνδέσουν τη λειτουργία αυτόματης εκκίνησης χωρίς τη χρήση πρόσθετων μονάδων.
 • Για την προστασία του αυτοκινήτου, χρησιμοποιούνται αξιόπιστες αντικλεπτικές λειτουργίες PINtoDrive και AntiHiJack, οι οποίες ελέγχονται από την εισαγωγή του PIN από τα τυπικά κουμπιά του αυτοκινήτου. Χωρίς να εισάγετε το PIN, δεν μπορείτε να οδηγήσετε το αυτοκίνητο.
 • Στην τυπική εργοστασιακή διαμόρφωση, το σύστημα συναγερμού είναι ήδη πλούσια εξοπλισμένο με όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες. Μεταξύ άλλων, διατίθενται τέτοια χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη εκκίνηση κινητήρα με ενσωματωμένη keyless παράκαμψη του τυπικού immobilizer* και έλεγχο του προθερμαντήρα.

Για να διατηρηθεί μια αξιόπιστη και υψηλής ποιότητας σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ο συναγερμός είναι εξοπλισμένος με μια εξωτερική mini κεραία GSM. Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός του συναγερμού σάς επιτρέπει να την αντικαταστήσετε με μια απομακρυσμένη κεραία GSM εάν το όχημα λειτουργεί σε μέρη με χαμηλό επίπεδο σήματος. Όλα αυτά είναι απαραίτητα για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της κινητής εφαρμογής "Prizrak" και της υπηρεσίας web Ghost-Monitoring, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τη διαχείριση συναγερμών και τον έλεγχο του οχήματος και των παραμέτρων λειτουργίας του.

Η λειτουργία εξαρτάται από το μοντέλο του αυτοκινήτου*

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΑΝΕΣΗ