ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 99 50 383
Δευ - Παρ 10:00 - 20:00
Σαβ : 10:00 - 15:00
ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2109950383
ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με αγορές άνω των 75€
Θα τα λάβετε σε 1 - 2 μέρες στη πόρτα σας!

Prizrak TEC-830BT Έξυπνο σύστημα ασφαλείας τεχνολογίας CAN BUS

  • Διαθεσιμότητα
    Εξαντλήθηκε
  • Κωδικός Προϊόντος
    TEC-830BT
  • Κατασκευαστής
    Prizrak

539,00€
Από 44.92€ με 12 άτοκες δόσεις.

ο σύστημα της PRIZRAK με κωδικό TEC-830 εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας τεχνολογίας CAN BUS, με δυνατότητα σύνδεσης GSM και ελέγχου μέσω Application (iOS & Android) και ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth.


Το Prizrak-830/BT είναι η νεότερη έκδοση του GSM συναγερμού TEC-830. Είναι κατασκευασμένο σε μια νέα «κορυφαία» πλατφόρμα που χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Η λειτουργικότητα του έχει ενισχυθεί με τη χρήση ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth. Αυτό καθιστά δυνατή τη χρήση ασύρματων περιφερειακών (π.χ. μια μονάδα στο χώρο του κινητήτα, smartphone ως tag κ.λπ.) καθώς και την εγκατάσταση ασύρματου συστήματος κατά την εγκατάσταση. Επίσης, κατέστησε δυνατό τον εξοπλισμό του συναγερμού με tags. Αυτό μπορεί να είναι ένα Slim-tag ή ένα Key-ID key tag. Ο συναγερμός έχει αυξήσει τον αριθμό των εισόδων και εξόδων της κεντρικής μονάδας. Αυτό επιτρέπει στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα να συνδέσουν τη λειτουργία αυτόματης εκκίνησης χωρίς τη χρήση πρόσθετων μονάδων.

Για τη διευκόλυνση της διαχείρισης του συναγερμού, στο κιτ του περιλαμβάνονται δύο radio tags. Με την παρουσία radio tag, ο κάτοχος αναγνωρίζεται και οι λειτουργίες PINtoDrive και AntiHiJack απενεργοποιούνται χωρίς την ανάγκη εισαγωγής PIN. Για την προστασία του ευάλωτου τυπικού συστήματος ασφαλείας σε ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με το σύστημα Keyless, παρέχεται μια λειτουργία ελέγχου των tags. Αυτό το μέτρο δεν επιτρέπει την απενεργοποίηση της λειτουργίας ασφαλείας του συναγερμού Prizrak GSM χρησιμοποιώντας την "αλλαγή κωδικού" του τυπικού συστήματος ασφαλείας αυτοκινήτου.

Οτιδήποτε συμβαίνει στο αυτοκίνητο μπορεί να ελεγχθεί από το συναγερμό αυτοκινήτου Prizrak-830 / BT χρησιμοποιώντας την εφαρμογή "Prizrak" για κινητά και την υπηρεσία web Prizrak-Monitoring. Οι ίδιες υπηρεσίες σας επιτρέπουν να ελέγχετε τον συναγερμό από οποιαδήποτε απόσταση από αυτό, καθώς η ποιότητα της επικοινωνίας σε αυτόν τον συναγερμό διασφαλίζεται με τη χρήση μιας εξωτερικής κεραίας mini-GSM.

Η λειτουργία εξαρτάται από το μοντέλο του αυτοκινήτου*

ΑΣΦΑΛΕΙΑ  ΑΝΕΣΗ