ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
216 800 4889
Δευ – Παρ : 09:00 – 18:00
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Θα τα λάβετε σε 1 - 2 μέρες στη πόρτα σας!

Belkin Boost Βάση Ασύρματης Φόρτισης Άσπρη 10W

 • Διαθεσιμότητα
  Παράδοση 1 έως 3 μέρες
 • Κωδικός Προϊόντος
  F7U050vfWHT
 • Κατασκευαστής
  Belkin
 • Κατασκευαστής
  Belkin

Σε άλλο Χρώμα

54,99€ 54,89€

Ασύρματη φόρτιση, σχεδιασμένη για Qi

Το BOOST↑UP Bold Wireless Charging Pad παρέχει ισχύ 10 watt για ταχύτερη φόρτιση από τους συνιθισμένους φορτιστές των 5 watt και προσφέρει τη βέλτιστη ασύρματη φόρτιση για iPhone X, iPhone 8/8 Plus, Samsung, LG, Sony και για άλλες συσκευές συμβατές με Qi.

Πιο γρήγορη ασύρματη φόρτιση

Το BOOST↑UP Bold Wireless Charging Pad 10W προσφέρει έως και 10 watt ασύρματης φόρτισης για τη βέλτιστη φόρτιση οποιουδήποτε smartphone συμβατού με Qi. Αυτή η υψηλότερη ισχύς προσφέρει ταχύτερη φόρτιση από τους ασύρματους φορτιστές των 5 watt και τους τυπικούς φορτιστές τοίχου των 5 watt που συνήθως διαθέτουν τα smartphones.

Το Qi είναι ένα καθιερωμένο, εξελισσόμενο πρότυπο ασύρματης φόρτισης που ανήκει στην Wireless Power Consortium (WPC). Στόχος τους είναι να παρέχουν ασύρματη φόρτιση εύκολα και με ασφάλεια, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμβατότητα με όλες τις συσκευές που φέρουν το λογότυπο Qi. Όλοι οι ασύρματοι φορτιστές της Belkin έχουν σχεδιαστεί ώστε ανταποκρίνονται στα πρότυπα ασύρματης φόρτισης Qi όπως αυτά ορίζονται από την WPC.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση

Το BOOST ↑ UP Bold είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης για όλα τα smartphone συμβατά με Qi, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα φόρτισης αλλά και προστατεύοντας τη λειτουργία του τηλεφώνου κατά τη φόρτιση. Οι εξαιρετικές αντιστάσεις που βρίσκονται μέσα στον ασύρματο φορτιστή ελαχιστοποιούν τις παρεμβολές, εξασφαλίζοντας ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι σημαντικές λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως το σήμα δικτύου, η οθόνη αφής, το WiFi, το Bluetooth και το LTE, δεν διαταράσσονται.

Ανίχνευση ξένου αντικειμένου

Μία LED λυχνία σας ενημερώνει πως το κινητό είναι σωστά τοποθετημένο στη βάση και φορτίζει και σας ειδοποιεί για ξένα αντικείμενα, όπως κλειδιά ή κέρματα, που βρίσκονται πάνω στον ασύρματο φορτιστή και μπορεί να επηρεάσουν τη φόρτιση. Η ανίχνευση ξένων αντικειμένων (Foreign Objet Detection - FOD) βοηθά ώστε ο φορτιστής να μην εκπέμπει περιττή ενέργεια και θερμότητα που μπορούν να βλάψουν το smartphone σας και άλλα ευαίσθητα στη θερμότητα αντικείμενα.

Μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας χωρίς να πρέπει να αφαιρέσετε την θήκη. Το BOOST↑UP Wireless Charging Pad είναι συμβατό με τις περισσότερες ελαφριές, πλαστικές θήκες (έως 3mm). Η τοποθέτηση μαγνητικών βάσεων, μεταλλικών θηκών ή άλλων αντικειμένων μεταξύ του τηλεφώνου σας και του φορτιστή μπορεί να μειώσει την απόδοση ή να καταστρέψει μαγνητικές ταινίες ή τσιπ RFID όπως αυτά που βρίσκονται σε ορισμένες πιστωτικές κάρτες και διαβατήρια. Εάν η θήκη σας περιέχει κάποιο από αυτά τα ευαίσθητα αντικείμενα, αφαιρέστε τα πριν την φόρτιση ή βεβαιωθείτε πως δεν βρίσκονται ανάμεσα από το πίσω μέρος του τηλεφώνου σας και τον φορτιστή.

Βασικά χαρακτηριστικά

Ισχύς εξόδου: 10 W 

Διαστάσεις: (Υ x Μ x Π): 1,9 x 9,5 x 9,5 cm

Βάρος: 100 g

 • Power: 10W
 • Συμβατότητα: Qi Smartphone, Ασύρματη Φόρτιση
 • Χρώμα: Άσπρο